24 Haziran 2023

Titus Tek Başına Mervyn Peake Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,55 TL
Yazarı: Mervyn Peake
Çevirmen: Yankı Enki

Titus Tek Başına indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mervyn Peake olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Titus Tek Başına eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Titus Tek Başına ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Titus Tek Başına TIKLA PDF İNDİR !

Titus Tek Başına Yazarı Kimdir ?

Titus Tek Başına yazarı Mervyn Peake 'dır. Mervyn Peake yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Titus Tek Başına PDF indir oku

Titus Tek Başına indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Titus Tek Başına TIKLA PDF İNDİR !

Titus Tek Başına TIKLA PDF İNDİR !
"Ey Gormenghast! Varlığını nasıl kanıtlayabilirim?"

Gormenghast serisinin üçüncü kitabında kahramanımız Titus, artık tek başına. Ona unvanını veren, onu Titus yapan her şeyden; ailesinden, öğretmenlerinden, şatosunun hem sevdiği hem de nefret ettiği ritüellerinden ve törenlerinden, evinden, Gormenghast'tan uzakta. Çocukluktan erkekliğe adım atıyor Titus, ama fantastik kurguda hep gördüğümüz o kahramanlıkları sergilediği için değil. Evinin adresini nihayet bulduğu için, kendisine daha yakından bakabildiği için ve bir de Gormenghast'a uzaktan bakabildiği için… Bu bir geri dönüş yolculuğu mu yoksa yolculuk yeni mi başlıyor?
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 312

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Titus Tek Başına TIKLA PDF İNDİR !Titus Tek Başına TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Titus Tek Başına, Mervyn Peake

Yorum Gönder