24 Haziran 2023

Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar Yankı Enki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 38,5 TL
Yazarı: Yankı Enki
Çevirmen: Seda Ersavcı

Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yankı Enki olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar Yazarı Kimdir ?

Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar yazarı Yankı Enki 'dır. Yankı Enki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Mektup türündedir.

Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar PDF indir oku

Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !
Bir kuşağa damgasını vuran ve ülkemizde de sıkı okur kitleleri bulunan Beat yazarlarından Jack Kerouac ve Allen Ginsberg'ün mektupları gün yüzüne çıkıyor.

Bu kitapta Beat hareketinin kilit noktalarını izlemek mümkün, çünkü bu kapsamlı seçkideki birçok mektup ilk defa yayımlanıyor. Allen Ginsberg 1944 yılında Columbia Üniversitesi'nde öğrenciyken başlayan mektuplaşmalar, Jack Kerouac'ın 1969 yılındaki ölümünden kısa bir süre öncesine kadar devam etmişti. Bu içten, çılgın, dürüst, bazen sevgi bazen de sövgü dolu mektuplar, yazarların ruhani keşiflerinin de eşsiz bir kaydı; derin, özel bir arkadaşlığın tarihe geçen sayfaları...
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 640

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Mektup
Etiketler; Edebiyat, Dünya Mektup, Jack Kerouac ve Allen Ginsberg: Mektuplar, Yankı Enki

Yorum Gönder