24 Haziran 2023

Dijital Çağda Esnek Liderlik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,96 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Dijital Çağda Esnek Liderlik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dijital Çağda Esnek Liderlik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dijital Çağda Esnek Liderlik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dijital Çağda Esnek Liderlik TIKLA PDF İNDİR !

Dijital Çağda Esnek Liderlik Yazarı Kimdir ?

Dijital Çağda Esnek Liderlik yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Röportaj türündedir.

Dijital Çağda Esnek Liderlik PDF indir oku

Dijital Çağda Esnek Liderlik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dijital Çağda Esnek Liderlik TIKLA PDF İNDİR !

Dijital Çağda Esnek Liderlik TIKLA PDF İNDİR !
Doğa Koleji Öğrenci Meclisi'nin üyeleri, hazırladıkları sorulara önce kavramsal düzlemde cevaplar arıyorlar, ardından kendi alanlarında lider isimlerle "Dijital Çağda Esnek Liderlik" uygulamalarının gündelik hayattaki izdüşümlerini sorguluyorlar.

Başlangıcından günümüze kadar liderlik, birbirinin içinden çıkan kavram kümeleriyle, söz ve karar süreçlerinde bütün sorumluluğu üstlenen "tek adam" üzerinden tanımlanmıştır. Oysa günümüzde, dijital teknolojinin gündelik hayatımızın her alanına yayılan araçları, tarihte belki de hiç görülmediği kadar, bireyin kendini ifade edebilmesine, karar süreçlerine katılmasına imkân tanımaktadır. Dolayısıyla, dijital teknolojiyle birlikte "küreselleşme" olarak da anılan içinde bulunduğumuz çağda, liderlik kavramının da değişime uğraması kaçınılmazdır.

Bu tespitten hareketle, Doğa Koleji Öğrenci Meclisi'nin üyeleri, hazırladıkları sorulara önce kavramsal düzlemde cevaplar arıyorlar, ardından kendi alanlarında lider isimlerle "Dijital Çağda Esnek Liderlik" uygulamalarının gündelik hayattaki izdüşümlerini sorguluyorlar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 143

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Dijital Çağda Esnek Liderlik TIKLA PDF İNDİR !Dijital Çağda Esnek Liderlik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Röportaj
Etiketler; Edebiyat, Röportaj, Dijital Çağda Esnek Liderlik,

Yorum Gönder