9 Haziran 2023

Titanlı Oyuncular Philip K. Dick Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Philip K. Dick
Çevirmen: Dilek Yücel

Titanlı Oyuncular indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip K. Dick olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Titanlı Oyuncular eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Titanlı Oyuncular ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Titanlı Oyuncular TIKLA PDF İNDİR !

Titanlı Oyuncular Yazarı Kimdir ?

Titanlı Oyuncular yazarı Philip K. Dick 'dır. Philip K. Dick yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Titanlı Oyuncular PDF indir oku

Titanlı Oyuncular indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Titanlı Oyuncular TIKLA PDF İNDİR !

Titanlı Oyuncular TIKLA PDF İNDİR !

Korkunç bir atom savaşından sonra Dünyada insan nüfusu azalmış ve radyasyon yüzünden kimi insanlar telepatik yetenekler kazanmıştır. Bu fırsattan yararlanan Titanlı vuglar artık Dünyanın yeni yöneticileridir. En büyük eğlence de insanların daha doğrusu mülk sahiplerinin oynadığı monopoliye benzeyen Blöf adında bir oyundur. İnsanlar bomboş dünyada sahip oldukları mülkleri ortaya koyarlar, çocuk sahibi olabilecekleri bir eş bulmaya çalışırlar. Hikâyemiz bu oyunculardan biri olan intihara meyilli, depresif Pete Garden'ın Berkeley'yi kaybetmesiyle başlar. Oyun grubunun en yeni üyesi bir cinayete kurban gittiğinde Pete Garden kendini şüpheli konumunda bulur. Ardından da insan görünümünde vuglar, vug görünümünde insanlar, alkol, uyuşturucular, telepatlar ve prekoglar, konuşan arabalar, başarısız evlilikler, psikiyatrlar, sanrılar ve paranoya dolu çılgın bir yolculuk başlar.

Titanlı Oyuncular, Philip K. Dick'in en üretken döneminde,

1962-64 arasında yazdığı romanlardan biri. Katili hiçbir zaman öğrenemeyeceğiniz bir cinayet romanı.

Elbette Dick usulü.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Berna Kılınçer

Kapak: Adnan Elmasoğlu

Titanlı Oyuncular TIKLA PDF İNDİR !Titanlı Oyuncular TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Titanlı Oyuncular, Philip K. Dick

Yorum Gönder