9 Haziran 2023

Çaylak Nihal Orhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Nihal Orhan
Çevirmen: Nihal Orhan

Çaylak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nihal Orhan olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 408 sayfalık Çaylak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çaylak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çaylak TIKLA PDF İNDİR !

Çaylak Yazarı Kimdir ?

Çaylak yazarı Nihal Orhan 'dır. Nihal Orhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Çaylak PDF indir oku

Çaylak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 408 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çaylak TIKLA PDF İNDİR !

Çaylak TIKLA PDF İNDİR !

2016 senesinin neyin ne, kimin kim olduğu belirsiz günlerinde, Taksim Talimhane'deki sıradan bir otelin, günlük tutulmuş sıradan bir odasında, sıradan olmayan bir genç kızın cansız bedeni bulunur. Tanınmış müteahhitlerden Haşmet Kaya'nın güzeller güzeli kızı Peri Kaya'nın cinayeti, savcılık ve basının hedefinde olan Cinayet Büro'yu teyakkuza geçirir.

Acemi, özenti ve hırslı dedektif Sinan Uyan'ın yıllardır beklediği fırsat ayağına gelmiştir. Emniyet'in için için kaynadığı bu günlerde, amirinden memuruna bir beceriksizler topluluğu olduğunu düşündüğü büroda kendini gösterip yükselme arzusuyla bu cinayet labirentinin içine dalar. Ama bu labirentte yalnız değildir, Peri Kaya'yla gayri meşru bir ilişki sürdüren evli ve iki çocuk babası sönük avukat Ömer Şanlı da büyük ve yasak aşkının katilinin peşinde koşmaktadır...

(Tanıtım Bülteninden)

Çaylak TIKLA PDF İNDİR !

31.10.2020

Çok güzel, sürükleyici

Çok güzel bir polisiye. Keyifle, merakla hızlıca akıyor. Hemen sonunu getirmek istiyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.


29.09.2020

Son zamanlarda okuduğum en iyi polisiye

Güzel, tam bir polisiye. Behzat Ç. izlemeyi seven, kesin bu kitaba bayılır,  Alper Canıgüz ve  tespihliler çetesi kısımlarına bayaa güldüm.


29.09.2020

Muhteşem bir polisiye!!

Türü çok seven bir okur olarak Ahmet Ümit'in twitterda paylaşması üzerine  "aa.. Türk bir kadın polisiye yazarı, nasıldır acaba?" diye merak ederek aldığım, üç gündür elimden bırakamadığım, çok başarılı bir "ilk" kitap.  O kadar büyük bir özenle ve titizlikle yazılmış ki hayran oldum. Aynı zamanda kahkahalarla güldüm. Tavsiye ederim, çok eğlenecek ve çok şaşıracaksınız!!

Çaylak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Çaylak, Nihal Orhan

Yorum Gönder