9 Haziran 2023

Şeytan'ın Günlüğü Leonid Andreyev Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Leonid Andreyev
Çevirmen: Barış Zeren

Şeytan'ın Günlüğü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Leonid Andreyev olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytan'ın Günlüğü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytan'ın Günlüğü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan'ın Günlüğü Yazarı Kimdir ?

Şeytan'ın Günlüğü yazarı Leonid Andreyev 'dır. Leonid Andreyev yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Şeytan'ın Günlüğü PDF indir oku

Şeytan'ın Günlüğü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Cehennem'de canı sıkılan Şeytan bir yandan yalanlar söyleyip oyunlar oynamak, ama esas olarak insanoğlunu yakından tanımak için yeryüzüne iner. Amerikalı milyarder Henry Wandergood'u öldürerek onun kalıbına girdikten sonra Yaşlı Avrupa'da çıktığı yolculuğun varış noktası Roma'dır. Macera ve eğlence peşinde koşarken insanda içkin özelliklerle; açgözlülük, gaddarlık, kurnazlık ve ikiyüzlülükle tanışır. İnsanın Şeytan'a "pabucunu ters giydiren" türlü hile ve düzeniyle kandırılır, aşağılanır, alaylara maruz kalır ve servetinden olur. Şeytan'ın bile saf ve temiz kaldığı bu karanlık dünya tasavvurunun barındırdığı keskin yergiden Batı uygarlığı ve Katolik Kilisesi'nin temsil ettiği ruhban sınıfı da nasibini alır.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Gamze Varım

Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

08.07.2019

Uzak kaldim

Incilleri iyi bilmeyenler okumasin.Donem kitabi .Insanoglu romandaki gunlerdendaha kurnaz ve acimasiz.Tercumesinde hafif entellektuel zorlamalar olmasa daha iyi.Yarim biraktim.


06.04.2019

Düşünmek istemeyen okumasın...

Acaba asıl şeytan kim diye düşünmeme sebep olan bir kitaptır.Başlarda insan olmanın ağırlığı altında ezilip sonrasında insanlığımı sorguladım.Klasik bir konuyu farklı ve etkileyici bir şekilde vererek dikkati üzerinde tutmayı başarmış.Düşündürücü ve ironilerle dolu bir okumaydı.Ayrıca karanlık ve ürkütücü bir yanının da olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim bu kitabı herkese tavsiye ederim.Özellikle yazarın hayatı hakkında bilgi sahibi olunduğunda çok daha etkileyici,düşündürücü,akıcı ve anlaşılır bir kitap haline geldiği kanaatindeyim.Kısacası döneminde çok daha yukarılara çıkarılmış yazarların gölgesinde bırakıldıkları için yeterince tanınmamış ama onlar kadar değerli yazarlardan biri olduğuna inandığım Andreyev'in daha fazla okunması gerektiğine inanıyorum.

Şeytan'ın Günlüğü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Şeytan'ın Günlüğü, Leonid Andreyev

Yorum Gönder