9 Haziran 2023

Supernatural - Efsane Yaratan Tim Waggoner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,2 TL
Yazarı: Tim Waggoner
Çevirmen: Barbaros Bostan

Supernatural - Efsane Yaratan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tim Waggoner olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 325 sayfalık Supernatural - Efsane Yaratan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Supernatural - Efsane Yaratan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Supernatural - Efsane Yaratan TIKLA PDF İNDİR !

Supernatural - Efsane Yaratan Yazarı Kimdir ?

Supernatural - Efsane Yaratan yazarı Tim Waggoner 'dır. Tim Waggoner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Supernatural - Efsane Yaratan PDF indir oku

Supernatural - Efsane Yaratan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 325 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Supernatural - Efsane Yaratan TIKLA PDF İNDİR !

Supernatural - Efsane Yaratan TIKLA PDF İNDİR !

Sam ve Dean Winchester kardeşlerin yolları garip olayların yaşandığı küçük bir kasabaya düşer. Kendi halinde bir genç kız olan Renee Mendez, bu kasabada yaşayan, yetenekli bir ressamdır. Renee'yi diğer ressamlardan ayıran özelliğiyse, çizdiği karakterlerin canlanıp insanları peşinden sürükleyen tanrılara dönüşmesidir. Fakat bu tanrılar bir süre sonra savaşmaya başlarlar ve kasabaya kaos hâkim olur. Sam ve Dean bu tanrıların güçlerinin gizemini çözmeye çalışırken tüm dünya yok olma tehlikesiyle karşı karşıya gelir.

"Supernatural" serisinin on dördüncü kitabı Efsane Yaratan'da Sam ve Dean Winchester kardeşlerin soluksuz maceraları deva ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Supernatural - Efsane Yaratan TIKLA PDF İNDİR !Supernatural - Efsane Yaratan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Supernatural - Efsane Yaratan, Tim Waggoner

Yorum Gönder