9 Haziran 2023

Hastanede Cinayet Sema Fener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Sema Fener
Çevirmen: Sema Fener

Hastanede Cinayet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sema Fener olan ve Yitik Ülke Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Hastanede Cinayet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hastanede Cinayet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hastanede Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Hastanede Cinayet Yazarı Kimdir ?

Hastanede Cinayet yazarı Sema Fener 'dır. Sema Fener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Hastanede Cinayet PDF indir oku

Hastanede Cinayet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yitik Ülke Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hastanede Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Hastanede Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Kötülüğün eli kolu çok uzundur; inanç ve ülke tanımadan her yere ulaşır, gölge gibi süzülüp çoğalır. Her kılığa girip, her kimliğe bürünebilir. Tuhaf bir çekiciliği vardır onun, bir şekilde çeker insanı. Ne olduğunu anlamadan içine düşersiniz; ya av olursunuz ya da avcı. Kötülük tüm zamanlar boyunca örgütlü ve planlı olmuştur...

Bazı insanlara doğuştan ekilen bir tohum gibidir o; bir gün tüm günahların üstünü örtecek bir tarlaya dönüşür bu tohum. Kötü, kötülüğün kefaretini mutlaka öder.Tıpkı hastanemizde olduğu gibi…

Sema Fener'den sürükleyici bir polisiye-gerilim romanı Hastanede Cinayet.

(Tanıtım Bülteninden)

Hastanede Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2020

Süper

Tüm polisiye tutkunlarına tavsiye edilir. Heyecan ve merakla okuyorsunuz.


12.11.2020

Süper.

Çok başarılı bir polisiye. Gerilim, heyecan hiç azalmıyor. Herkese tavsiye edilir...

Hastanede Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Hastanede Cinayet, Sema Fener

Yorum Gönder