9 Haziran 2023

Dikenli Gül Dilek Taygun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Dilek Taygun
Çevirmen: Dilek Taygun

Dikenli Gül indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Dilek Taygun olan ve Yediveren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 296 sayfalık Dikenli Gül eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dikenli Gül ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dikenli Gül TIKLA PDF İNDİR !

Dikenli Gül Yazarı Kimdir ?

Dikenli Gül yazarı Dilek Taygun 'dır. Dilek Taygun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Dikenli Gül PDF indir oku

Dikenli Gül indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yediveren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 296 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dikenli Gül TIKLA PDF İNDİR !

Dikenli Gül TIKLA PDF İNDİR !

Kadın kendi masalını yaşamak için çabalarken, adam bu masaldan kaçmak için elinden geleni yapacaktı.Betül, yokluğun içinde var olmaya çalışırken kalbini kaybetmeyi çoktan göze almıştı. Hayatını artık bir figuran gibi değil de başrol olarak yaşama zamanı gelmişti. Ve bu uğurda her şeyden vazgeçmeyi göze almıştı. Kendinden bile…

Kendisi için bir peri masalı istemiyordu. Ailesini bir peri masalında yaşatacak gücü istiyordu. Bu gücü elde etmek için ise elinden geleni ardına koymayacaktı. Dünyanın en güçlü adamı da olsan kendi hayatına hükmedemedikten sonra sadece kocaman bir hiçten ibaretsin.
Kerem de tam olarak kendini kocaman bir hiç hissediyordu.

Servet avcısı bir kadınla evleniyordu. İşin en garip tarafı ise müstakbel karısı servet avcısı olduğunu bir an bile saklamamıştı.

(Tanıtım Bülteninden)

Dikenli Gül TIKLA PDF İNDİR !Dikenli Gül TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Dikenli Gül, Dilek Taygun

Yorum Gönder