9 Haziran 2023

Komadan Notlar Mike McCormack Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Mike McCormack
Çevirmen: Mike McCormack

Komadan Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mike McCormack olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Komadan Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Komadan Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Komadan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Komadan Notlar Yazarı Kimdir ?

Komadan Notlar yazarı Mike McCormack 'dır. Mike McCormack yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Komadan Notlar PDF indir oku

Komadan Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Komadan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Komadan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

JJ O'Malley yalnız yaşayan bir babanın yetimhaneden evlat edinilmiş tek oğludur. İrlanda'da küçük, kırsal bir bölgede sorunlu bir çocukluk geçirerek büyüyen JJ, en yakın arkadaşını kaybettikten sonra "Somnos Projesi"nin deneklerinden biri olmaya karar verir. Proje gelecekte AB hapishaneleri için bir fırsat oluşturacağı düşünülen, üç aylığına derin komaya sokma yöntemi üzerine çalışmaları içermektedir.

Birçok edebiyat ödülüne sahip, bilimkurgu yazarı Mike McCormack, yedi yılda tamamladığı romanı Komadan Notlar'ı sıra dışı bir şekilde kullandığı dipnotlar sayesinde iç içe geçmiş sarmal bir örgüyle inşa ediyor. Sarmalın bir ucunda, romanın baş kahramanı JJ O'Malley'nin hikâyesi, onu yakından tanıyan beş önemli karakterin söyledikleriyle anlatılıyor. Koma öncesi olanları bu kısa notlar sayesinde öğreniyoruz.

Sarmalın diğer ucunda ise hikâyeyle paralel yürüyen dipnotlardan oluşan "Olay Ufku" yer alıyor. Dipnotlar sayesinde bir anda içinde bulunduğunuz âna dönüp deneyin soğuk gerçekleri ile yüzleşmeniz mümkün. Psikolojik kurgu romanı Komadan Notlar sayesinde JJ ile "beyin çürütme meditasyonu"na hazır mısınız?

(Tanıtım Bülteninden)

Komadan Notlar TIKLA PDF İNDİR !Komadan Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Komadan Notlar, Mike McCormack

Yorum Gönder