16 Haziran 2023

Rüzgarlı Pazar Mustafa Kutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Mustafa Kutlu
Çevirmen: Mustafa Kutlu

Rüzgarlı Pazar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Kutlu olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rüzgarlı Pazar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rüzgarlı Pazar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rüzgarlı Pazar TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarlı Pazar Yazarı Kimdir ?

Rüzgarlı Pazar yazarı Mustafa Kutlu 'dır. Mustafa Kutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Rüzgarlı Pazar PDF indir oku

Rüzgarlı Pazar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rüzgarlı Pazar TIKLA PDF İNDİR !

Rüzgarlı Pazar TIKLA PDF İNDİR !
Rüzgarlı pazar yazarın önceki dört eserinden farklı olarak halk hikayesinden masala doğru yürüyen bir özellik taşımakta. Bu kitap için "Bir kent masalı" tabiri kullanılsa yerinde olur. Mustafa Kutlu; bu uzun hikayesinde esas itibarı ile "yoksulluk" temasını işliyor. Sevginin, dayanışmanın, merhametin destansı hikayesini sunuyor.



Sayfa Sayısı: 183

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Rüzgarlı Pazar TIKLA PDF İNDİR !Rüzgarlı Pazar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Rüzgarlı Pazar, Mustafa Kutlu

Yorum Gönder