7 Haziran 2023

Gece Yarısını Dört Geçe Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,95 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Gönül Suveren

Gece Yarısını Dört Geçe indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gece Yarısını Dört Geçe eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece Yarısını Dört Geçe ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece Yarısını Dört Geçe TIKLA PDF İNDİR !

Gece Yarısını Dört Geçe Yazarı Kimdir ?

Gece Yarısını Dört Geçe yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Gece Yarısını Dört Geçe PDF indir oku

Gece Yarısını Dört Geçe indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece Yarısını Dört Geçe TIKLA PDF İNDİR !

Gece Yarısını Dört Geçe TIKLA PDF İNDİR !
Amerikan Edebiyatı'nın kelime sihirbazı olarak tanımlanan King, bu eserinde bizlere dört uzun korku hikâyesi sunuyor. King'in hikâyelerinin her biri, insan doğası ve bilinçaltının karanlık köşelerinde gizlenen, yüzleşemediğimiz korkuları kaşıyarak tüm duyularımızı alarma geçiriyor. King'in roman kurgusu içinde uygulamaktan vazgeçmediği, olay eşliğinde sürdürdüğü detaycılığı korku ve gerilim ro-manlarını seven okurların keyfini katmerliyor.
Gece Yarısını Dört Geçe'de; Umacılar: Bir jetin içindeki bazı yolcuların zaman yırtılması içinde kaybolmaları, Gizli Pencere Gizli Bahçe: Bir yazarın ve onu kendi eserini çalmakla suçlayan bir psikopatın haklılıklarını kanıtlamak için gösterdikleri çaba, Kütüphane Polisi: Aldığı kitapları geri vermeyi unutan orta yaşlı bir işadamı ile hayatı emen şeytani bir varlık olan kütüphaneci arasındaki mücadele, Güneş Köpeği: 15 yaşındaki bir çocuğun doğum gününde hediye edilen bir fotoğraf makinesiyle çektiği her karede görünen korkunç ve kötü bir köpekle yaşadığı ürkütücü mücadele anlatılıyor.



Sayfa Sayısı: 712

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Gece Yarısını Dört Geçe TIKLA PDF İNDİR !

30.03.2016

Umacılar

S.K´nın okuduğum ilk kitabı. Kitap belirtildiği gibi 4 hikayeden oluşuyor. Ben en çok ilk hikaye olan Umacılar´ı beğendim. S.K´yı sevmemi sağlayanda bu kitabı olmuştur. Umacılar´ın filmi uzun zaman önce yapıldı. Gizli Pencere´nin filmide yapıldı. Bu iki hikaye bana göre sağlam. Diğer iki hikaye yani Kütüphane Polisi ve ve Güneş köpeği beni sarmadı. Bundan sonra S.K´nın Duma Adası, Kara Kule 1, Cep, Göz (Carrie), Kubbenin Altında, Ejderha´nın Gözü, O, 22/11/63 adlı romanlarını okudum. İçlerinden en çok Cep ve Duma Adası´nı beğendim. Sırada Şeffaf ve Karanlık Öyküler bekliyor. İlk kez S.K. okuyacak olanlara bu kitabını rahatlıkla tavsiye ederim.


20.01.2012

kitabın kapağı bile güzel

Kitap çok güzel, birde pahalı olmasa.


16.03.2008

Yin-Serdar

Altın kitaplar sonunda bu dört hikayeyi orjinal formatında birarada çıkardı. Hikayelerin dördüde King'in yazım gücünden fazlasıyla nasibini alıyor.

Gece Yarısını Dört Geçe TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Gece Yarısını Dört Geçe, Stephen King

Yorum Gönder