7 Haziran 2023

Küçük Dorrit Charles Dickens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: Charles Dickens
Çevirmen: Turğut Berkes

Küçük Dorrit indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Dickens olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 820 sayfalık Küçük Dorrit eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Dorrit ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Dorrit TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Dorrit Yazarı Kimdir ?

Küçük Dorrit yazarı Charles Dickens 'dır. Charles Dickens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Küçük Dorrit PDF indir oku

Küçük Dorrit indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 820 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Dorrit TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Dorrit TIKLA PDF İNDİR !

Marshalsea borçlular hapishanesinde doğan Amy Dorrit, orada geçirdiği yıllar boyunca tüm sadakatini ve sevgisini mahkûm babasına ve diğer aile bireylerine adayan, yalnızca onların mutluluğu için yaşayan genç bir kızdır. Yıllar sonra İngiltere'ye dönen Arthur Clennam, annesinin dikişçisi olan bu Küçük Dorrit'le tanıştığında aralarında tuhaf bir bağ oluştuğunu daha ilk anda hisseder.

İncelikle işlenmiş karakterleri ve sürükleyici olay örgüsüyle Küçük Dorrit, döneminin toplumsal yapısına ayna tutan en önemli Dickens romanlarından biridir. Tutsaklık psikolojisinden özgürlüğün büyüsüne, sefaletin ağırlığından yükselme hırsına, pek çok duyguyu ve dönemin gerçeklerini ustalıkla işler. Ve ustanın bu benzersiz yapıtı ilk kez Türkçede.

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Dorrit TIKLA PDF İNDİR !

25.04.2020

Çevirisini merakla beklediğim kitap..

Zamanında bbc yapımı dizisini izleyip çok beğenmiştim. Türkçeye çevrildiğini görünce çok sevindim.


05.03.2020

Harika bir roman.

Mutlaka okunması gerekenlerden. Asla pişman olmayacaksınız. Tam bir başucu kitabı. Yazar, karakterleri, toplumsal olayları ustalıkla işlemiş. Çok akıcı. Okudukça okuyası geliyor insanın.

Küçük Dorrit TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Küçük Dorrit, Charles Dickens

Yorum Gönder