21 Haziran 2023

Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 Andrzej Sapkowski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,49 TL
Yazarı: Andrzej Sapkowski
Çevirmen: Regaip Minareci

Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andrzej Sapkowski olan ve Pegasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 TIKLA PDF İNDİR !

Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 Yazarı Kimdir ?

Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 yazarı Andrzej Sapkowski 'dır. Andrzej Sapkowski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 PDF indir oku

Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pegasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 TIKLA PDF İNDİR !

Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4 TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

THE WITCHER SERİSİ 4

Rivyalı geralt, kendisini büyücülerin karşısında ve korkunç bir savaşın ortasında buluyor.

"Yapamam... onu yazgısına teslim edemem. yapayalnız o şimdi... oysa hiç yalnız kalmamalı, dandelion. sen bunu anlayamazsın. kimse anlayamaz ama ben anlıyorum. eğer yalnız kalırsa, bir zamanlar... bir zamanlar benim başıma gelenleri o da yaşayacak... sen bunu anlayamazsın…"

Nilfgaard imparatoru emhyr var emreis harekete geçmek üzere. tek bir hamleyle kuzey krallıkları'nı parçalamak, önüne çıkmak talihsizliğine düşen herkesi öldürmek veya esir almak istiyor. geçmişte sodden tepesi'nde büyücüler yüzünden yenilen nilfgaard imparatoru bu sefer zaferle arasına hiç kimsenin giremeyeceğinden emin.

İnsanların ve devletlerin çıkar savaşlarına kesinlikle bulaşmamayı ve daima tarafsız kalmayı seçen rivyalı geralt bu s

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Nefret Çağı-The Witcher Serisi 4, Andrzej Sapkowski

Yorum Gönder