21 Haziran 2023

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap Philip Pullman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Philip Pullman
Çevirmen: Sevin Okyay

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philip Pullman olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap Yazarı Kimdir ?

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap yazarı Philip Pullman 'dır. Philip Pullman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap PDF indir oku

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap TIKLA PDF İNDİR !
Bizimkine parallel bir dünyada, on iki yaşındaki didişken Lyra ile cini Pantalaimon, bildiğimiz Oxford'da farklı ama yine de tanınabilen bir oxford'da yaşar. Bir akşam, Lyra'nın amcası Lord Asriel okulu ziyarete gelir. Lyra ile cini, onun hocalarla yaptığı gizli toplantıya kulak misafiri olurlar. Lyra gizlendiği dolapta, Toz, Kuzey'de havada asılı bir şehir ve cinayetle sonuçlanan bir keşif seferi hakkında esrarengiz hikayeler dinler. Sonra arkadaşı Roger, çocuk hırsızı Gokgoklar tarafından çalınır, tekinsiz ama güzel Mrs. Coulter onu birlikte yaşamak için Londra'ya götürür. Çingenelerin kurtardığı Lyra onlarla Kuzey'e gider, zıhrlı ayılar ile Arktik'in cadı klanlarının da dahil olduğu bir savaşa karışır.



Sayfa Sayısı: 516

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap TIKLA PDF İNDİR !

02.04.2008

Hayatımda Okuduğum en güzel Kitap

Kara cevher serisinin ilk kitabı olan kuzey ışıklarında muhteşem bir hayal gücü dünyası vardır isterdim ki bu serinin üçüncü kitabıda türkçe olarak çevrilmiş olsun ama bu ilk iki kitabı okumakta bi ayrıcalıktı...


04.01.2008

Mükemmel Bir Kurgu

Kitapta cinler, periler, aletiyometre, aurora, gibi birçok kavramdan bahsedilmiş. Böylece "Ben hem bir şeyler öğrenirim, hem de fantastik kurgu tadı alırım diyenler için adeta bir baş yapıt. Kitapta ateist ögeler oldukça fazla. Majisteryumu eskiden kurulmuş Engizisyon mahkemelerine benzetebiliriz. Kitapta ırkların özelliklerine güzel değinilmiş. Öyle ki kitapta Türklerden 3 yerde bahsedildiğini gördüm. İzmir koleji ibaresi bile kullanışmış. Mutlaka Okuyun;)

Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Kuzey Işıkları - Altın Pusula Dizisi 1.kitap, Philip Pullman

Yorum Gönder