15 Haziran 2023

Lotarya Maria Alberto Zambrano Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Maria Alberto Zambrano
Çevirmen: Neriman Akcanlı

Lotarya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Maria Alberto Zambrano olan ve Aylak Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lotarya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lotarya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lotarya TIKLA PDF İNDİR !

Lotarya Yazarı Kimdir ?

Lotarya yazarı Maria Alberto Zambrano 'dır. Maria Alberto Zambrano yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Lotarya PDF indir oku

Lotarya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aylak Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lotarya TIKLA PDF İNDİR !

Lotarya TIKLA PDF İNDİR !
Bir Çocuk Nasıl Düşünür, Daha Önemlisi Ne Kadar Derinden Hissedebilir?

Parçalanan bir ailenin kızı, 11 yaşındaki Luz Maria Castillo, büründüğü sessizliğin içinde o çok sevdiği lotarya kartlarında tesellisini arıyor. Her kart farklı bir anıyı temsil ediyor. Aşk, sadakat, aidiyet, şiddet, trajedi, umut… Luz kartları bir bir açarken bir ailenin aslında pek çok ailenin dramını dile getiriyor.

Mario Alberto Zambrano romanında hatırlamanın önemini anımsatıyor bize. Unutmaya çalışırken bile hatırlamaya ihtiyaç duyduğumuzu ve hatırladıklarımızın bir toplamı olduğumuzu anlatıyor ve bir çocuğun iç dünyasından yazıyor bütün bunları.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 248

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aylak Kitap Lotarya TIKLA PDF İNDİR !Lotarya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Lotarya, Maria Alberto Zambrano

Yorum Gönder