15 Haziran 2023

Calvino Albümü Neyyire Gül Işık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,43 TL
Yazarı: Neyyire Gül Işık
Çevirmen: Neyyire Gül Işık

Calvino Albümü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Neyyire Gül Işık olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Calvino Albümü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Calvino Albümü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Calvino Albümü TIKLA PDF İNDİR !

Calvino Albümü Yazarı Kimdir ?

Calvino Albümü yazarı Neyyire Gül Işık 'dır. Neyyire Gül Işık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Calvino Albümü PDF indir oku

Calvino Albümü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Calvino Albümü TIKLA PDF İNDİR !

Calvino Albümü TIKLA PDF İNDİR !

Mümkün mesafeye yaklaşması, ütopyanın ateşle imtihanıdır.
Calvino Albümü gezgin, matematikçi, ansiklopedici çalışkan mı çalışkan bir yazarın fotoğraflar eşliğinde anatomisi.
"1964'te Rea'ya 'edebiyata karşı duyduğu ağır bir bık¬kınlığı' itiraf ederek, 'bir süredir yalnızca astronomi kitapları okuyorum' diye yazar. 'Zaten hiç kimsey¬le hiçbir şey konuştuğum yok, en azından "edebiyat dünyası"na ilişkin. Yazın yaşamı askerlik yaşamı gibi. İnsan gençken doyumsuzluklarına falan dayanabili¬yor. Gelgelelim ömür boyu uzatılamıyor: İzin isteme-nin sırası geliyor.' Aslında Calvino bu izni o zaman istemedi. Ancak 1984'te, neredeyse gönülsüzce, artık kendi kendini, hâlâ rayına oturtulmayı bekleyen yı¬ğınla şeyi düşünme zamanının geldiğini bildirecekti."

(Tanıtım Bülteninden)

Calvino Albümü TIKLA PDF İNDİR !Calvino Albümü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Calvino Albümü, Neyyire Gül Işık

Yorum Gönder