8 Haziran 2023

Köpekbalıklarının Dengesi Caterina Bonvicini Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: Caterina Bonvicini
Çevirmen: Caterina Bonvicini

Köpekbalıklarının Dengesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Caterina Bonvicini olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Köpekbalıklarının Dengesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Köpekbalıklarının Dengesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Köpekbalıklarının Dengesi TIKLA PDF İNDİR !

Köpekbalıklarının Dengesi Yazarı Kimdir ?

Köpekbalıklarının Dengesi yazarı Caterina Bonvicini 'dır. Caterina Bonvicini yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Köpekbalıklarının Dengesi PDF indir oku

Köpekbalıklarının Dengesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Köpekbalıklarının Dengesi TIKLA PDF İNDİR !

Köpekbalıklarının Dengesi TIKLA PDF İNDİR !
Ahmet Hamdi Tanpınar Festivali nedeniyle İstanbula gelen genç İtalyan yazar Bonvicini'nin dünyada yankılar yaratan romanı...

Bu romanın başat kahramanları hem kişisel sorunlarıyla başa çıkmaya çalışan Sofia, hem de hayat tarzı ve davranışlarıyla sandığımızdan daha insancıl olan köpekbalıklarıdır.

Caterina Bonvicini, genç bir kadının süregiden ruhsal dramının yanı sıra onu en yakınındakilere bile saldırmaya iten umutsuzluğunu, bu arada hayata bakışta köpekbalıkları eşliğinde olgunlaşmasını duru ve şiirsel bir üslupla anlatıyor.



Sayfa Sayısı: 236

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Köpekbalıklarının Dengesi TIKLA PDF İNDİR !

08.04.2011

Armağan

Bu kitap bir armağan...Sürekli dengesini arayan, aslında hiç de bulmak istemeyen tüm huzursuz ruhlara...

Köpekbalıklarının Dengesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Köpekbalıklarının Dengesi, Caterina Bonvicini

Yorum Gönder