8 Haziran 2023

Kıymetli Şeylerin Tanzimi Sezen Ünlüönen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Sezen Ünlüönen
Çevirmen: Sezen Ünlüönen

Kıymetli Şeylerin Tanzimi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sezen Ünlüönen olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kıymetli Şeylerin Tanzimi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kıymetli Şeylerin Tanzimi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kıymetli Şeylerin Tanzimi TIKLA PDF İNDİR !

Kıymetli Şeylerin Tanzimi Yazarı Kimdir ?

Kıymetli Şeylerin Tanzimi yazarı Sezen Ünlüönen 'dır. Sezen Ünlüönen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kıymetli Şeylerin Tanzimi PDF indir oku

Kıymetli Şeylerin Tanzimi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kıymetli Şeylerin Tanzimi TIKLA PDF İNDİR !

Kıymetli Şeylerin Tanzimi TIKLA PDF İNDİR !

Dilin kalbin inanmadığı laflar etmesi ne kolay. Elbette aşkım, ben de seni, sonsuza kadar. Onlar da bir zamanlar gerçekti (daha geçen hafta gerçekti, daha dün gerçekti), ama insanın yüreği bir anda rüzgârların uğuldadığı bir vadi. Alışılmış bıkkınlıklar, küçük ve sıradan kıyıcılıklar, avuntular, fısıltılara kananlar… Kıymetli Şeylerin Tanzimi, bir aile tarihi, soluk ve pırpır eden bir ışığın altında geçen hayat muhasebesi… Sezen Ünlüönen duman gibi hafif, merakla ve sessizce geziniyor evin içinde...


(Tanıtım Bülteninden)

Kıymetli Şeylerin Tanzimi TIKLA PDF İNDİR !

10.10.2019

sonu yok

yazım dili gerçekten güzel, akıcı bir şekilde ilerliyor ama kitabın sonunun iyi bağlanmadığını düşünüyorum. hikaye havada kalıyor.

Kıymetli Şeylerin Tanzimi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kıymetli Şeylerin Tanzimi, Sezen Ünlüönen

Yorum Gönder