8 Haziran 2023

Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri Deniş Diderot Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Deniş Diderot
Çevirmen: Adnan Cemgil

Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Deniş Diderot olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Deniş Diderot 'dır. Deniş Diderot yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Denis Diderot (1713-1784): Aydınlanma döneminin en önemli yazar ve düşünürlerindendir. Encyclopédie'nin yayın yönetmenliğini üstlendi, yazdığı edebi ve felsefi eserlerin yanı sıra geçinmek için çeviriler yaptı. 1749'da yayımlanan Körler Üzerine Mektup'ta bilgi edinmede duyuların rolünü ele aldı. Diderot bu eserde din hakkında ileri sürdüğü düşünceler yüzünden tutuklandı, üç ay Vincennes'da hapsedildi. Yazarın dilin evrimi ve işlevini incelediği Sağır ve Dilsizler Üzerine Mektup 1751'de yayımlandı. Diderot kuramları kadar bunları diyalektik bir biçimde sunuşuyla da ilgi çekti.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 132

Baskı Yılı: 2012


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 132

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Körler Üzerine Mektup - Sağırlar ve Dilsizler Üzerine Mektup - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Deniş Diderot

Yorum Gönder