22 Haziran 2023

Kimliksiz Selvi Atıcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Selvi Atıcı
Çevirmen: Hasret Parlak Torun

Kimliksiz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selvi Atıcı olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kimliksiz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kimliksiz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kimliksiz TIKLA PDF İNDİR !

Kimliksiz Yazarı Kimdir ?

Kimliksiz yazarı Selvi Atıcı 'dır. Selvi Atıcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kimliksiz PDF indir oku

Kimliksiz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kimliksiz TIKLA PDF İNDİR !

Kimliksiz TIKLA PDF İNDİR !


Karanlık sırlara ya da kirli bir geçmişe sahip insanların bile en çok ihtiyaç duyduğu şeydir sevmek...

Kendi kurduğu krallığın içinde kimseye güvenmeden yaşamayı öğrenen Deryal Yiğit, çizdiği sınırlardan içeri başkalarını sokmayan bir adamdır. Tehlikeden korkmaktansa tehlikenin ta kendisi olmayı seçmiştir uzun zaman önce ve böyle bir hayatın içinde kimseye yer yoktur.
Ancak bir gece, barından içeri giren Burcu'yla birlikte, kurallardan ördüğü duvara ilk darbenin indiğini fark eder. Burcu'nun kendisine doğru attığı her adımla, Deryal de ona yakınlaşır. Ve kısa bir süre sonra, kendine çizdiği o sınırların dışına çıktığını anlar. Burcu, Deryal'in, o güne kadar ihtiyaç duyduğunu bile bilmediği her şeydir. Karanlık dünyasına kabul ettiği tek ışıktır.
Ancak onu yakıp kavuracak olan da yine o'dur.
(Tanıtım Bülteninden)


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 584

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 466

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Nemesis Kitap

Kimliksiz TIKLA PDF İNDİR !Kimliksiz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kimliksiz, Selvi Atıcı

Yorum Gönder