22 Haziran 2023

Ars Poetica - Şiir Sanatı Quintus Horatius Flaccus Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Quintus Horatius Flaccus
Çevirmen: Cengiz Çevik

Ars Poetica - Şiir Sanatı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Quintus Horatius Flaccus olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ars Poetica - Şiir Sanatı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ars Poetica - Şiir Sanatı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ars Poetica - Şiir Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Ars Poetica - Şiir Sanatı Yazarı Kimdir ?

Ars Poetica - Şiir Sanatı yazarı Quintus Horatius Flaccus 'dır. Quintus Horatius Flaccus yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Ars Poetica - Şiir Sanatı PDF indir oku

Ars Poetica - Şiir Sanatı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ars Poetica - Şiir Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Ars Poetica - Şiir Sanatı TIKLA PDF İNDİR !
Horatius (MÖ 65-8): Taşralı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi, ama babasının gayretleriyle önce Roma'da sonra da Atina'da felsefe ve edebiyat eğitimi aldı. Brutus'ün ordusuna katıldı, Philippi Savaşı'ndan dönüşünde varını yoğunu kaybetti. Vergilius aracılığıyla Maecenas ile tanıştı, Augustus'un dostu oldu. Kültürü, zekâsı ve inceliğiyle seçkin çevrelerde kabul gördü, Latin şiirine ve eleştirisine büyük katkılarda bulundu. Edebî sadeliği, ciddiyeti ve mükemmellik arayışı, başta Rönesans hümanistlerinin gözünde, onu bir ustaya dönüştürdü. Eserleri Satirae [Yergiler], Carmina [Şiirler], Epodes [Kısa Lirik Şiirler] ve Epistulae [Mektuplar] olarak dört kısımda incelenir. "Pisolara Mektup" ya da iyi bilinen ismiyle Ars Poetica Aristoteles'in Poetika'da dile getirdiği ilke ve görüşlerin sade ve incelikli bir tasdiki, Platon ve Aristoteles ile başlayan şiir ve drama tartışmalarının devamıdır.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Ars Poetica - Şiir Sanatı TIKLA PDF İNDİR !Ars Poetica - Şiir Sanatı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Ars Poetica - Şiir Sanatı, Quintus Horatius Flaccus

Yorum Gönder