30 Haziran 2023

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik Joseph Conrad Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,36 TL
Yazarı: Joseph Conrad
Çevirmen: Joseph Conrad

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Joseph Conrad olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik Yazarı Kimdir ?

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik yazarı Joseph Conrad 'dır. Joseph Conrad yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik PDF indir oku

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Joseph Conrad'ın denizci olduğu yıllarda Kongo'ya yaptığı bir yolculuktan esinlendiğiKaranlığın Yüreği, yazarın en önemli yapıtı olmasının yanı sıra sömürgecilik konusunu derinlemesine irdeleyen bir çalışmadır.

Roman, başkarakteri Marlow'un karşılaştığı üç farklı karanlığı; insan eli değmemiş Kongo'nun karanlığını, Avrupalıların yerlilere yaptığı zulmün karanlığını ve her insanın içinde gizli olan kötülük yapma arzusunun karanlığını ele alır.

Francis Ford Coppola'nınKıyametadlı kült filmine esin kaynağı olan Karanlığın Yüreği, aslında insanoğlunun ruhundaki karanlığın derinlerine yapılan bir yolculuktur.

Türkiye'den 20 çağdaş fotoğrafçı Can Klasikleri'nin bu özel dizisi için 20 kitabın kapak fotoğrafını özgün yorumlarıyla hazırladı.

(Tanıtım Bülteninden)

Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Karanlığın Yüreği-Fotoğraflı Klasik, Joseph Conrad

Yorum Gönder