30 Haziran 2023

Alışmak İyileşmek Değil Berxwedan Yaruk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,68 TL
Yazarı: Berxwedan Yaruk
Çevirmen: Berxwedan Yaruk

Alışmak İyileşmek Değil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berxwedan Yaruk olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alışmak İyileşmek Değil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alışmak İyileşmek Değil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alışmak İyileşmek Değil TIKLA PDF İNDİR !

Alışmak İyileşmek Değil Yazarı Kimdir ?

Alışmak İyileşmek Değil yazarı Berxwedan Yaruk 'dır. Berxwedan Yaruk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Alışmak İyileşmek Değil PDF indir oku

Alışmak İyileşmek Değil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alışmak İyileşmek Değil TIKLA PDF İNDİR !

Alışmak İyileşmek Değil TIKLA PDF İNDİR !

Gece yarısı akla düşen gölgeler gibi. Kuş bakışı kayar o topraklar yeşilin gövdesine. Onun sesi de, sessizliği de kitapta yaşar. O masada tarihi yazan da şairdir. Sorumluluğu ve aşkı büyüktür. Hafifletilemez bir suç yaratır kendinden. Kimsenin haddi düşmez sözün değmesine. O çoktan yolculuğuna çıkmıştır, ince ince. Sızım sızım.

-Umay Umay-

(Tanıtım Bülteninden)

Alışmak İyileşmek Değil TIKLA PDF İNDİR !Alışmak İyileşmek Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Alışmak İyileşmek Değil, Berxwedan Yaruk

Yorum Gönder