30 Haziran 2023

İnfernaliana Charles Nodier Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,26 TL
Yazarı: Charles Nodier
Çevirmen: Charles Nodier

İnfernaliana indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Nodier olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnfernaliana eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnfernaliana ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnfernaliana TIKLA PDF İNDİR !

İnfernaliana Yazarı Kimdir ?

İnfernaliana yazarı Charles Nodier 'dır. Charles Nodier yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

İnfernaliana PDF indir oku

İnfernaliana indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnfernaliana TIKLA PDF İNDİR !

İnfernaliana TIKLA PDF İNDİR !

Kanlı Rahibe, Vampir Arnold-Paul, Bir Brukolak'ın Öyküsü gibi korku edebiyatı tarihinde önemli bir yer kaplayan metinlerden oluşan Infernaliana'da, hem zamanında gerçek olduğuna inanılan olaylar hem de gotik edebiyatla özdeşleşmiş figürlerin öyküleri yer alıyor. Mezardan geri dönen varlıkların, şeytani pazarlıklara giren insanların, nasıl başa çıkılacağı bilinmeyen hayaletlerin, lanetlilerin, iblislerin, vampirlerin tekinsiz anlatıları bu kült kitapta bir araya geliyor.

Romantik akımın öncüsü olan, araştırmacı ve kurgucu kimliğiyle birçok korku unsurunu edebiyat alanına taşıyarak kara romantizmin de kurucuları arasında yer alan Charles Nodier, Infernaliana'da insanın içine işlemiş korkuların edebi anlatılara dönüşümünü yansıtıyor.

Charles Nodier, Avrupa'daki vampir çılgınlığını başlatan kişidir.

- Matthew Bunson-

(Tanıtım Bülteninden)

İnfernaliana TIKLA PDF İNDİR !İnfernaliana TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, İnfernaliana, Charles Nodier

Yorum Gönder