30 Haziran 2023

Dedektif Aristoteles Margaret Doody Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,48 TL
Yazarı: Margaret Doody
Çevirmen: Dost Körpe

Dedektif Aristoteles indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Margaret Doody olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dedektif Aristoteles eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dedektif Aristoteles ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dedektif Aristoteles TIKLA PDF İNDİR !

Dedektif Aristoteles Yazarı Kimdir ?

Dedektif Aristoteles yazarı Margaret Doody 'dır. Margaret Doody yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Dedektif Aristoteles PDF indir oku

Dedektif Aristoteles indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dedektif Aristoteles TIKLA PDF İNDİR !

Dedektif Aristoteles TIKLA PDF İNDİR !
MÖ 332, Atina - şehrin hâkimi Makedonyalı İskender Doğunun kontrolü için Pers kralıyla savaşıyor. Hırslar ve hayalkırıklıklarının kol gezdiği bu sıralarda önde gelen bir yurttaş öldürülür. İstemeden birisinin ölümüne yol açtığı için sürgüne gönderilen Genç Philemon bu tuhaf cinayeti işlemekle suçlanır. Kuzeni ve en yakın akrabası olan 23 yaşındaki Stephanos, Philemon'u savunmak ve aile adını bu kanlı cinayetten temize çıkarmak zorundadır. Stephanos eski hocası Aristoteles'ten yardım isteyince filozof Aristoteles dedektif Aristoteles'e dönüşmüş olur.

"Ziyadesiyle eğlenceli."
-Colin Dexter-

"Niye kimse bunu daha önce düşünmemiş ki?"
-The Times-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 395

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık Dedektif Aristoteles TIKLA PDF İNDİR !Dedektif Aristoteles TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Dedektif Aristoteles, Margaret Doody

Yorum Gönder