21 Haziran 2023

İlk Yılların Ekmeği Heinrich Böll Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Heinrich Böll
Çevirmen: Zeyyat Selimoğlu

İlk Yılların Ekmeği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Heinrich Böll olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İlk Yılların Ekmeği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İlk Yılların Ekmeği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İlk Yılların Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !

İlk Yılların Ekmeği Yazarı Kimdir ?

İlk Yılların Ekmeği yazarı Heinrich Böll 'dır. Heinrich Böll yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İlk Yılların Ekmeği PDF indir oku

İlk Yılların Ekmeği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İlk Yılların Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !

İlk Yılların Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !
İkinci Dünya Savaşı sonrası Alman yazarlarının en ünlülerinden biri olan Heinrich Böll, bu ünlü romanında, savaştan hemen sonra baş gösteren zor yıllardaki ekmek kavgasından bir kesit veriyor. Savaşın yıkıcı bir güçle sarsmış olduğu değerler ne olursa olsun, romanın baş kişisi, insanca yaşamak için zor yılları deneme, zorlama, üstesinden gelme çabası içindedir. Savaş sonrası Almanyasının yoksulluk ve güçlükler ortamında kendine nasıl bir yol seçecektir? Almanya'nın en bunalımlı dönemi ve bu ezici dönem içinde, bir şey istemeye, istemek için el uzatmaya alışmamış bir insanın var olma çabasıdır bu. "İlk Yılların Ekmeği" yazılış bakımından kısa tutulmuş, ama Nobel Edebiyat Ödülü kazanmış ünlü yazarın en önemli romanlarından biri.



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları İlk Yılların Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !

01.05.2019

İkinci Dünya Savaşı Sonrası İnsanlık

1972 Nobel Edebiyat Ödülünün de sahibi Heinrich Böll eseri.•Yayımlanma tarihi 1955. Eser, 2. Dünya Savaşı sırasında eğitimine devam etme çabaları gösteren kahramanımızın Dünya Savaşı sonrasında bir tamirci olması ile beraberinde yaşadığı olayları, tanışıklıkları ve naif de bir aşkı ele alıyor.•Birçok kişi gibi Böll için başlama kitabım oldu. Ona, en çok satılan ve okunduğunu düşündüğüm bu eseri ile başlamak istedim. Doğru bir tercih olduğunu düşünüyorum. •Aslında sizler kahramanın '24 saatte' anlattıklarını geriye dönüşlerle sayfalar dolusu okuyorsunuz. Özellikle belirtildiği üzere uzun cümleler ve betimlemelere şahit olacaksınız her sayfada. •Genel itibariyle " 2. Dünya Savaşı " etkilerini yansıtan eserlerin kaliteli olduğu hissine sahibim. İlk Yılların Ekmeği de buna dahil kesinlikle.

İlk Yılların Ekmeği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İlk Yılların Ekmeği, Heinrich Böll

Yorum Gönder