29 Kasım 2020

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri İvan Aleksandroviç Gonçarov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: İvan Aleksandroviç Gonçarov
Çevirmen: İvan Aleksandroviç Gonçarov

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İvan Aleksandroviç Gonçarov olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı İvan Aleksandroviç Gonçarov 'dır. İvan Aleksandroviç Gonçarov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Rus edebiyatının hiçbir kahramanı, ne Raskolnikov, ne Mişkin, ne Prens Andrey, eski Rus insanını, hatta bütün Doğuluları Oblomov kadar açıklıkla, en özlü yanıyla temsil etmez. Doğu, belki de ilk defa olarak Gonçarov'un bu büyük eserinde kendi kendini tanımaya, Batı'dan farkını anlamaya başlamıştır.
Oblomov klasik kahramanlar gibi genel bir tip, Don Kişot gibi, Tartuffe gibi insanlığın bir halini göstermekle birlikte, zamanına, çevresine sıkı sıkıya bağlı bir insandır.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 632

Baskı Yılı: 2009


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 632

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 475

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

15.11.2020

öncesi sonrası

kitap hayatımı öncesi ve sonrası olarak değiştirmiş olup kitaplara olan ilgimi fazlasıyla arttırmıştır.mutlaka herkes okumalı


12.11.2020

İlya İlyiç Oblomov 💙

  İki yüz sayfa boyunca o sıcacık yatağından ha kalktı ha kalkacak diye çekiştirip durdum. Bir türlü Oblomov'u kaldıramadım.   Oblomov bana huzuru ve sükuneti çağrıştırdı. Büyük eğlencelerden, şatafatlardan, özentilerden uzak bir şekilde kendi iç dünyasında yaşamak ona daha samimi geliyor.    Arkadaşlara içeriğini anlatmak istemiyorum. Mutlaka okuyun her bir sanatı atlamadan. Kesinlikle hayran kalacaksınız.


06.11.2020

oblomovluk sendromu

gerçekten okunması gereken bir kitap. insan başka insanlardan sıkılınca kendi köşesine çekiliyor. bu bir sendromm kitabı..

Oblomov - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder