6 Haziran 2023

Başkan Babamızın Sonbaharı Gabriel Garcia Marquez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,83 TL
Yazarı: Gabriel Garcia Marquez
Çevirmen: Tomris Uyar

Başkan Babamızın Sonbaharı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gabriel Garcia Marquez olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Başkan Babamızın Sonbaharı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Başkan Babamızın Sonbaharı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Başkan Babamızın Sonbaharı TIKLA PDF İNDİR !

Başkan Babamızın Sonbaharı Yazarı Kimdir ?

Başkan Babamızın Sonbaharı yazarı Gabriel Garcia Marquez 'dır. Gabriel Garcia Marquez yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Başkan Babamızın Sonbaharı PDF indir oku

Başkan Babamızın Sonbaharı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Başkan Babamızın Sonbaharı TIKLA PDF İNDİR !

Başkan Babamızın Sonbaharı TIKLA PDF İNDİR !
"Başkan Babamızın Sonbaharı", ölmek üzere olan, ama bir türlü ölmek bilmeyen, yaşama tutunmak adına ne cinayetler işleyip ne kanlar döken bir diktatörün öyküsüdür. Romanın karmaşık öyküsü, sözü edilen ülkedeki yaşamın karmaşıklığı ile atbaşı gider. Öyle ki, Başkan'la ilgili anılarını anlatanları, yalnızca bir noktalı virgül ayırır. Romanın sonunda yinelenen belli sahneleri birleştirerek, konuşanların yaşam öykülerini bütünleyebiliriz. "Başkan Babamızın Sonbaharı"nı okurken, çağımızda sürüp gelen umutsuzlukla, sürüp gidecek olan umudun öyküsünü de izlemiş oluyoruz. Bu arada yazarın, yine Latin Amerika edebiyatı geleneğine bağlı kaldığını, birtakım 'tip'ler aracılığıyla, yalnızca sevgisiz, zavallı, bunak bir başkan'ı değil, onu yaratan gerçekdışı düzeni yargılama amacı da güttüğünü görüyoruz. Kolombiyalı bu ünlü yazar, çoksatar yazarların deneyimlerinden de yararlanıyor; böylece günümüzde şiddet ve cinsellikle uyarılan okurun da ilgisini çekmeyi başarıyor.



Sayfa Sayısı: 232

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Başkan Babamızın Sonbaharı TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2020

süper

en sevdiğim yazarın en iyi kitaplarından


30.09.2018

Yorucu

Yazarın hayranı olmakla birlikte okumakta en çok zorlandığım kitabıdır. Noktalama işaretlerinin yok denecek kadar az olması diktatörün yaptığı  saçmalıkları bir olay örgüsü içinde değil de sürekli mırıldanır bir tonda durmaksızın anlatması okumayı zorlaştırıyor.  Yorucu bir kitap. Yine de yazarın hatrına okunur.


27.08.2015

başkanımız

he diktatör!ün odasına çekilip yalnızlığıyla boğuştuğu bir an vardır. marquez!in ustalık eseri. kapının 3 kilidini üç sürgüsünü aralayıp içeri buyurmaz mısınız ?

Başkan Babamızın Sonbaharı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Başkan Babamızın Sonbaharı, Gabriel Garcia Marquez

Yorum Gönder