9 Haziran 2023

Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,0 TL
Yazarı: Şule Yüksel Şenler
Çevirmen: Şule Yüksel Şenler

Huzur Sokağı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şule Yüksel Şenler olan ve Timaş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Huzur Sokağı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Huzur Sokağı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Huzur Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Huzur Sokağı Yazarı Kimdir ?

Huzur Sokağı yazarı Şule Yüksel Şenler 'dır. Şule Yüksel Şenler yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Huzur Sokağı PDF indir oku

Huzur Sokağı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Huzur Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Huzur Sokağı TIKLA PDF İNDİR !
Huzur Sokağı, satış rekorları kırmış, her yaştan ve her kesimden insanımızın soluk almadan okuduğu, elden ele dolaşıp, adeta kapışılan bir eser olarak haklı şöhret kazanmıştır. Birleşen yollar adıyla film yapılan Huzur Sokağı bu filmle de halkımızın büyük ilgi ve teveccühünü kazanmıştır. Hasretiyle kavrulduğumuz huzurlu bir cemiyetin, bir çok ana hatlarıyla küçük bir sokakta sembolleşmiş şeklidir Huzur Sokağı. Huzur Sokağı, özlenilen huzur için.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 552

Baskı Yılı: 2016


Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 608

Baskı Yılı: 2000


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 481

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Timaş Yayınları Huzur Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

16.10.2020

sürükleyici

bir solukta okudğum romanlardan


19.07.2014

*

Kesinlikle sıkıcı o kadar çok kelime tekrarı´´ özellikle ağlama kısımları niyeyse her durumda gözler yaşlı!ÿ" var ki . Romanda anlatılan olaylar, yazarın din hakkındaki düşüncelerini rahatça anlatması için kullanılmış . Ayrıca olayların basitliğini gözardı edemeyeceğim . Dİn hakkındaki görüşleri de bir o kadar sert ve acımasız . Sizi sıkan bir kitap olacaktır . Almayın diyorum . Bunu ilk defa bir kitap için söylüyorum ... 10/1 veriyorum.


25.12.2012

flying snow kardeşime katılıyorum

İnsanları yargılamak bu kadar basit olmamalı... İslamiyeti %100 yaşaman herkes de mini etek giymiyor... Kitapta özellikle ilk 100 sayfada her kız kelimesinin yanında bir mini etek var... İnsanlar bu kadar genellenemez... Ayrıca da Allah'a yaklaşmayı düşünen insan Kur'an-ı Kerim okur burada ise genellikle  ´o dini eserler´ okunuyor... Garip...

Huzur Sokağı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Huzur Sokağı, Şule Yüksel Şenler

Yorum Gönder