9 Haziran 2023

Ölüm Diken Üstünde Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Gönül Suveren

Ölüm Diken Üstünde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölüm Diken Üstünde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm Diken Üstünde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm Diken Üstünde TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Diken Üstünde Yazarı Kimdir ?

Ölüm Diken Üstünde yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Ölüm Diken Üstünde PDF indir oku

Ölüm Diken Üstünde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm Diken Üstünde TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm Diken Üstünde TIKLA PDF İNDİR !
Ölüm Diken Üstünde



Sayfa Sayısı: 173

Baskı Yılı: 1992


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Ölüm Diken Üstünde TIKLA PDF İNDİR !

20.03.2019

2019

Güzel kitap ne de olsa Agatha Christie😊


26.02.2002

Fare Kapanı okunduğu zaman esrarı çok kolay çözülünebilecek bir eser. Ama yine de çok sürükleyici ve okunması gereken bir kitap. Eee o kadar sene boyunca  sahnelenen bir tiyatro eseri boş değildir herhalde...


03.08.2001

Poirot'nun bu sefer bir uçak macerası. Uçakta birdenbire ortaya çıkan bir arı oradaki geçmişi karanlık birinin ölümüne neden olur. Arı uçağa nasıl girmiştir ve ölümden kimin çıkarı vardır? Tipik bir Agatha Christie romanı. Aslında kitabın daha ilk sayfalarında Poirot gibi katili bulmanız içten bile değil ama nedenler üzerinde kafa yorarak kitabın sonuna kadar gelmelisiniz. Poirot hayranlarına...

Ölüm Diken Üstünde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Ölüm Diken Üstünde, Agatha Christie

Yorum Gönder