19 Haziran 2023

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar Pelin Batu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Pelin Batu
Çevirmen: Pelin Batu

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Pelin Batu olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar Yazarı Kimdir ?

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar yazarı Pelin Batu 'dır. Pelin Batu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar PDF indir oku

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Bin yıllar boyunca görmezden gelinen kadınları yoktan var eden yeni tarihçilerin taze bir metodoloji ile resimdeki boşlukları doldurmaları gerekmektedir. Bu revizyonist tarih, geçmişte kaleme alınmış şanlı savaş vakanüvisciliğe meydan okuyarak yeni bir sosyal tarih anlayışı geliştirir. Kadın tarihi burada başlamaz elbet, başlangıçtan beri vardır, ama görünmez kadınlar bundan böyle sayfalarda yeniden hayat bulacak, eş, anne, metres rolünden başka rollere de bürüneceklerdir. Kadın doğulmaz, kadın olunur diyen Simone de Beauvoir gibi müthiş kadınlar ikinci(l) cinsiyet olmayı reddetmiştir- işbu kitap böyle bir ruhun meyvesidir.

Elinizde tuttuğunuz kitaptaki biyografiler ataerkil tarih anlayışına tepki olarak ortaya çıktı.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

19.11.2019

Tarihe adını yazan kadınlar

Tarihe adını yazdırmış tüm kadın kahramanlar ilham verici, biz kadınlara kaybettiğimiz gücü geri verecek bir aydınlanma rehberi. İçimizden birileri neden bir kadın kahraman olup, gelecek kuşaklara ilham olmasın.

Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Hayatın Seyrini Değiştiren Kadınlar, Pelin Batu

Yorum Gönder