19 Haziran 2023

Anlam Arama Hazal Yılmaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,17 TL
Yazarı: Hazal Yılmaz
Çevirmen: Hazal Yılmaz

Anlam Arama indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hazal Yılmaz olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anlam Arama eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anlam Arama ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anlam Arama TIKLA PDF İNDİR !

Anlam Arama Yazarı Kimdir ?

Anlam Arama yazarı Hazal Yılmaz 'dır. Hazal Yılmaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Anlam Arama PDF indir oku

Anlam Arama indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anlam Arama TIKLA PDF İNDİR !

Anlam Arama TIKLA PDF İNDİR !

"Yaş alıyorum. Yüzümde güneşten kısılan gözler, kafamın tepesinde dolaşan düşünce balonlarına eşlik eden çatık kaşlar, büyük kahkahalar, The Notebook gibi filmlerde mütemadiyen ağlamama sebep sulu gözler sebebiyle artan çizgileri, üst üste içilen ve karıştırılan içkilerin ertesi günü bedenimi çarpan yorgunluğu, bavul çekiştirmekten sırtıma saplanan spazmları saymazsam, hoşuma gidiyor.

Artık hikâye biriktirmek için yaşamıyorum. Eski hikâyeleri kafamda döndürüp nerede hata yaptığımı aramıyorum."

Beşiktaş-Kadıköy vapur iskelesinden Londra'nın parklarına, meydanlarına koşan Hazal Yılmaz, çocukluğu ve olgunluğu arasındaki labirentte dolaşıyor ve bazen bilinç akışı, bazen çözümleyici bir yazma dürtüsüyle kendini izliyor. Çocukluğun kesilmiş sahnelerini hayalleriyle süslüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Anlam Arama TIKLA PDF İNDİR !

20.08.2018

çok başarılı

tavsiye ediyorum

Anlam Arama TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Anlam Arama, Hazal Yılmaz

Yorum Gönder