19 Haziran 2023

Uç Artık Etgar Keret Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,65 TL
Yazarı: Etgar Keret
Çevirmen: Etgar Keret

Uç Artık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Etgar Keret olan ve Siren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uç Artık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uç Artık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uç Artık TIKLA PDF İNDİR !

Uç Artık Yazarı Kimdir ?

Uç Artık yazarı Etgar Keret 'dır. Etgar Keret yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Uç Artık PDF indir oku

Uç Artık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uç Artık TIKLA PDF İNDİR !

Uç Artık TIKLA PDF İNDİR !

Etgar Keret'in yepyeni kitabı!

Çağdaş edebiyatın en hınzır, en yaratıcı ve en kıvrak kalemlerinden Etgar Keret'ten pırıltısıyla göz kamaştıran bir kitap: Uç Artık. Umduklarına kavuştuklarında bulduklarını yitirenler, kanatlanmak isterken sertçe yere inenler ve insanların günü birlik savaşlarına daima kayıtsız kalan bir dünyada düşlerin değerini bilenler Keret'in yeni, yenilikçi ve eğlenceli öykülerinde bir araya geliyor. Hayal kırıklığıyla bilenmiş ruhlar, ritmi aksak kalpler ve hükmen kaybedenler bu sayfalarda teselli arıyor; insanlık iflas etse bile insanlar, bu öykülerde yaşamlarına devam ediyor. Burada kahramanlar, olay yerine asla vaktinde yetişemiyor, gaddarlık cihazlarla ölçülemiyor, aşkın ömrü bir saniyeden uzun sürmüyor ama umut hep, hep bir yerde yeşeriyor. Etgar Keret, benzersiz icatları ve incelikli anlatımıyla yine yapacağını yapıyor ve hakikatle hayali buluşturan sihirli dokunuşuyla yaşam ilhamı ile dolup taşan öyküler anlatıyor.

Bir ihtimal daha var... Uç Artık!

"Kara mizahı seviyorsanız, bundan iyisini bulamazsınız"

- Baltimore Sun -

"Keret, müthiş bir yazar. Yeni kuşağın sesi"

-Salman Rushdie -

(Tanıtım Bülteninden)

Uç Artık TIKLA PDF İNDİR !

12.04.2019

ÖZERCAN

Güzel, akıcı bir dili var


06.04.2019

uç artık

bence kitap muhteşem ötesi

Uç Artık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Uç Artık, Etgar Keret

Yorum Gönder