9 Haziran 2023

Frankfurt Yolcusu Agatha Christie Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Agatha Christie
Çevirmen: Agatha Christie

Frankfurt Yolcusu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Agatha Christie olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Frankfurt Yolcusu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Frankfurt Yolcusu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Frankfurt Yolcusu TIKLA PDF İNDİR !

Frankfurt Yolcusu Yazarı Kimdir ?

Frankfurt Yolcusu yazarı Agatha Christie 'dır. Agatha Christie yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Frankfurt Yolcusu PDF indir oku

Frankfurt Yolcusu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Frankfurt Yolcusu TIKLA PDF İNDİR !

Frankfurt Yolcusu TIKLA PDF İNDİR !
Bu imkânsız değil, yalnızca fantastik bir öyküdür.
Agatha Christie

Dışişleri mensubu Sir Stafford Nye Uzakdoğu'daki görevinden döner-ken Frankfurt Havaalanı'nda garip bir durumla karşılaşır. Yanına yak-laşan bir kadın ilginç bir istekte bulunur. Peşindeki katilleri atlatmak için Sir Stafford'un yolculukta giydiği pelerini ve pasaportunu ödünç almak ister. Ona yardım etmeyi kabul eden Stafford heyecanlı bir mace-ranın içine sürüklenir...



Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar Frankfurt Yolcusu TIKLA PDF İNDİR !Frankfurt Yolcusu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Frankfurt Yolcusu, Agatha Christie

Yorum Gönder