16 Haziran 2023

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 Jules Verne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,4 TL
Yazarı: Jules Verne
Çevirmen: Jules Verne

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jules Verne olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 320 sayfalık Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 TIKLA PDF İNDİR !

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 Yazarı Kimdir ?

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 yazarı Jules Verne 'dır. Jules Verne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 PDF indir oku

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 320 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 TIKLA PDF İNDİR !

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 TIKLA PDF İNDİR !

Cyprien Méré serveti olmayan, ama parlak bir kariyere sahip olacağı açıkça görülen bir maden mühendisidir. Bilimsel araştırmalar için bulunduğu Güney Afrika'da, gönlünü, bölgenin en zengin elmas madenlerinden birinin sahibinin kızı olan Alice Watkins'e kaptırır. John Watkins, kızının zengin biriyle evlenmesini istediğinden Cyprien'in aklına, yapay bir elmas yapıp kısa yoldan zengin olmak gelir. Bölgedeki madencilerin düşmanca yaklaşımlarına rağmen Cyprien kendini bu işe adar ve başarılı olur. Güney Yıldızı adını verdiği bu elması Alice'in babasına hediye eder ve aşkına kavuşacağını umar. Ne var ki elmas çalınır, bunun üzerine John Watkins elması ve hırsızı bulana kızını vermeyi vaat eder ve büyük macera o zaman başlar. Transvaal'in iki yakasında zamana karşı verdikleri bu mücadelede kahramanımız vahşi hayvanlardan yerli kabilelere, zorlu doğa şartlarından dostu sandığı düşmanlara kadar birçok tehlikeyle karşılaşacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 TIKLA PDF İNDİR !

28.10.2020

jules verne

Jules verne'nin en iyi hikayelerinden biri değil, ama keyifle okunuyor.   Bu serini hızla devam etmesini  ve yayınlanmamış diğer hikayelerinde aynı güzel baskı ile elimize geçmesini diliyorum.

Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Güney Yıldızı - Olağanüstü Yolculuklar 24, Jules Verne

Yorum Gönder