18 Haziran 2023

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Levent Bakaç

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 84 sayfalık Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli PDF indir oku

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 84 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Görünmeyen Koleksiyon, sahip olduğuna inandığı çok değerli koleksiyonunun ailesi tarafından ekonomik zorluklar nedeniyle satıldığını bilmeyen ve günün birinde gerçek bir koleksiyon simsarının kapılarını çalmasıyla kendini gizli bir oyunun içinde bulan kör ve yaşlı bir adamın hüzünlü öyküsünü konu etmektedir.

Mürebbiye adlı öyküde, derin bir sevgiyle bağlandıkları mürebbiyelerinin bir sır sakladığını öğrenen iki kız kardeş, hayatın acımasız bir yüzüyle tanışırlar ve güven, sadakat, dürüstlük kavramlarını sorgulamaya başlarlar.

Leporella ise hiç kimseye ve hiçbir şeye sevgisi olmayan duygusuz bir kadının öyküsüdür.

İnanç ve umudun insanı nasıl da ayakta tuttuğunu, mutluluk maskesinin bazen gerçek üzüntüden daha iyi olabileceğini ele alan bu öyküleri Levent Bakaç'ın özenli çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Görünmeyen Koleksiyon-Bez Ciltli, Stefan Zweig

Yorum Gönder