18 Haziran 2023

Katran Bebek Toni Morrison Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Toni Morrison
Çevirmen: İlknur Özdemir

Katran Bebek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Toni Morrison olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 360 sayfalık Katran Bebek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Katran Bebek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Katran Bebek TIKLA PDF İNDİR !

Katran Bebek Yazarı Kimdir ?

Katran Bebek yazarı Toni Morrison 'dır. Toni Morrison yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Katran Bebek PDF indir oku

Katran Bebek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 360 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Katran Bebek TIKLA PDF İNDİR !

Katran Bebek TIKLA PDF İNDİR !

Nobel ve Pulitzer ödüllü Toni Morrison Katran Bebek'te, iki farklı kutuptan insanı birbirine yaklaştıran aynı tarihsel sömürü lekesini bambaşka bir perspektiften ele alıyor. Köleliğin bilinçaltına kazılı izlerini dokunaklı bir ilişkide doğan ihtiraslı krizler üzerinden okuyan Morrison, farklı sınıflardan siyahilerin yaşamın acımasızlığına karşı aldıkları gardın onları nasıl daha da savunmasız kıldığını büyülü bir dille aktarıyor.
Ne beyaz ne de siyahi, arafta kalmış insanların yaşama karşı dingin fakat dirençli duruşları kültürel kırılmalar ve sınıfsal çelişkilerle sarsılırken, bu heybetli yüklerin altında ezilen ama bir nefeste sırtlayıp yoluna devam eden yine kadınlar oluyor...

(Tanıtım Bülteninden)

Katran Bebek TIKLA PDF İNDİR !

08.07.2020

Mükemmel

Toni Morrison çok sevdiğim yazarlardan biri. Bu romanı da çok akıcı. Rahatlıkla okunabilir.


15.06.2020

İnsan tanıtma sanatı

Toni morrison'u şimdiye kadar çok duydum ama hiç okumadım. Her önemli veya özel bir yazara ulaşmak için bir sebep gerek herhalde. Ben de hem bu günlerde ABD'de meydana gelen olayları düzgün yorumlayabilmek, hem de nobelli bir yazarı tanımak için tüm eserlerini sipariş ettim. Merak ve heyecanla bekliyorum..

Katran Bebek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Katran Bebek, Toni Morrison

Yorum Gönder