18 Haziran 2023

Gökyüzü Hapsi Christine Leunens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Christine Leunens
Çevirmen: Christine Leunens

Gökyüzü Hapsi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Christine Leunens olan ve Alabanda yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gökyüzü Hapsi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gökyüzü Hapsi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gökyüzü Hapsi TIKLA PDF İNDİR !

Gökyüzü Hapsi Yazarı Kimdir ?

Gökyüzü Hapsi yazarı Christine Leunens 'dır. Christine Leunens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Gökyüzü Hapsi PDF indir oku

Gökyüzü Hapsi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alabanda yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gökyüzü Hapsi TIKLA PDF İNDİR !

Gökyüzü Hapsi TIKLA PDF İNDİR !

"Azar azar, Elsa kapanından sızıp evin her köşesine yerleşti. Yemek masası onun iki kat altında ve odanın karşı tarafında olmasına rağmen masada olduğunu hissediyordum. Geceleri, benimle yer değiştiriyordu; o benim rahat yatağımın tadını çıkarırken ben onun havasız oyuğunda kıvranıyordum."

Bu sıradışı romanda, 1940'larda Hitler Gençliği üyesi olan Johannes, ailesinin, Viyana'daki büyük evlerindeki bir duvarın ardında Elsa adlı bir Yahudi kızını sakladığını keşfeder. İlk korkuları ilgiye, sevgiye ve takıntıya dönüşür. Ebeveynlerinin ortadan kaybolmasından sonra, Johannes onun hayatta kalmasından sorumlu olan tek kişi olan Elsa'nın varlığının farkında olan tek kişi olduğunu anlar. Savaşın sonunda ilişkileri tutkuyla takıntı, bağımlılıkla kayıtsızlık, sevgiyle nefret arasında gelip giderken bir anda kaybetme olasılığıyla da yüzleşirler.

Gökyüzü Hapsi, insani ruhun en karanlık köşelerini çıplak bırakarak gerçekleri hem siyasi hem de sosyal yönleriyle inceliyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Gökyüzü Hapsi TIKLA PDF İNDİR !Gökyüzü Hapsi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Gökyüzü Hapsi, Christine Leunens

Yorum Gönder