18 Haziran 2023

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz Imran Mahmood Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,2 TL
Yazarı: Imran Mahmood
Çevirmen: Imran Mahmood

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Imran Mahmood olan ve İndigo Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz TIKLA PDF İNDİR !

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz Yazarı Kimdir ?

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz yazarı Imran Mahmood 'dır. Imran Mahmood yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz PDF indir oku

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İndigo Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz TIKLA PDF İNDİR !

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz TIKLA PDF İNDİR !

"Mükemmel kurgulanmış cüretkâr bir kitap, hipnotize edici bir etki, özgün bir ses ve biz okuyuculardan cevap bekleyen sorular..."

Lee Child

Doğru ve yanlış arasında bir seçim yapmak son derece kolaydır, öyle değil mi?

İkna edici gerçekleri duyana kadar bekleyin...

İsimsiz bir zanlı cinayetle suçlanıyor. Genç adam kapanış konuşmasından hemen önce, bazı gerçekleri davaya dahil etmek istemeyen avukatını kovuyor ve savunmasını kendi yapmaya karar veriyor.

Bazen gerçekler, açıklaması ve inanması zor olabilir. Fakat genç adamın tek bir isteği var: Ömür boyu hapis yatacaksa da, en azından gerçekler bütün çıplaklığıyla ortaya çıksın.

Aleyhinde tam sekiz delil var. Her birini teker teker ele alıyor. Kaderi bizim elimizde. Biz, okuyucular —jüri üyeleri— hikâyenin sonuna kadar sakin olmalı, önyargılı davranmamalıyız. Savunması kafalarda birçok soru işareti yaratıyor... Fakat konuşmasının sonuna geldiğinde artık tek bir şeyin önemi kalıyor:

Bu cinayeti gerçekten işledi mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Kapak Uygulama:Yasin Öksüz

Editör:Büşra Kanoğlu

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz TIKLA PDF İNDİR !

25.05.2020

Beğendim.

Hikâye bir mahkeme salonunda geçiyor, avukatını kovan isimsiz bir anlatıcının hâkime aktardığı olayları dinleyerek olan biteni öğreniyoruz. Kanıtlar ayan beyan ortada ve hepsi anlatıcının suçlu olduğunu işaret ediyorken aslında tam tersi olabilir mi? Tüm gerçekler ortaya çıkmadan sırf söylediği sözlere dayanarak bir insan mahkûm edilebilir mi? Bir ceza avukatı olan yazar bunların cevabını okuyucuya bırakmış. Oldukça iyi kurgulanmış, akıcı bir roman ve daha ilk sayfalardan okuyucu içine çekmeyi başarıyor. Öyle ki ben çocuğu izleyen jüri heyetinden biriymiş gibi hissettim kendimi. Biraz 12 Angry Men filmini anımsattı. Tavsiye ederim.

Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Kim Olduğumu Bilmiyorsunuz, Imran Mahmood

Yorum Gönder