18 Haziran 2023

Gulyabani-Orijinal Metin Hüseyin Rahmi Gürpınar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,78 TL
Yazarı: Hüseyin Rahmi Gürpınar
Çevirmen: Hüseyin Rahmi Gürpınar

Gulyabani-Orijinal Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gulyabani-Orijinal Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gulyabani-Orijinal Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gulyabani-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Gulyabani-Orijinal Metin Yazarı Kimdir ?

Gulyabani-Orijinal Metin yazarı Hüseyin Rahmi Gürpınar 'dır. Hüseyin Rahmi Gürpınar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Gulyabani-Orijinal Metin PDF indir oku

Gulyabani-Orijinal Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gulyabani-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Gulyabani-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

"Hüseyin Rahmi'nin batıl itikatları kendine mevzu edindiği romanlarının arasında bir romancı gözüyle en kusursuzu, bir okuyucu gözüyle en eğlencelisi Gulyabani'dir."

- Halide Edib Adıvar

"İçinde hakikaten bütün bir âlem yaşayan ve çok kudretli tekniği sayesinde en olamayacak şeylere en mümkün vaziyetler mahiyeti veren bu romanı, muharriri büyük bir Garp lisanıyla yazsaydı mühim bir servet kazanırdı."

- Nahid Sırrı Örik

Basıldığı günden bugüne birçok kuşak tarafından zevkle okunanGulyabani, bugün de korkutmaya, güldürmeye ve düşündürmeye devam eden, gerçek bir klasik.

Edebiyatımızın bu eşsiz başyapıtını ilk baskıları üzerinde yapılan karşılaştırmalı çalışma ve açıklayıcı dipnotlarla, özgün diline müdahale etmeden sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Gulyabani-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !Gulyabani-Orijinal Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Gulyabani-Orijinal Metin, Hüseyin Rahmi Gürpınar

Yorum Gönder