20 Haziran 2023

Göbekli Tepe Muhafızı Yonca Eldener Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı: Yonca Eldener
Çevirmen: Hülya Şat

Göbekli Tepe Muhafızı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yonca Eldener olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Göbekli Tepe Muhafızı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Göbekli Tepe Muhafızı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Göbekli Tepe Muhafızı TIKLA PDF İNDİR !

Göbekli Tepe Muhafızı Yazarı Kimdir ?

Göbekli Tepe Muhafızı yazarı Yonca Eldener 'dır. Yonca Eldener yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Göbekli Tepe Muhafızı PDF indir oku

Göbekli Tepe Muhafızı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Göbekli Tepe Muhafızı TIKLA PDF İNDİR !

Göbekli Tepe Muhafızı TIKLA PDF İNDİR !
Dilbilimci annesini Milas Musevi Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlayan Kamil'in hayatı, hiç tanımadığı Harranlı bir adamın, evini satın almak istemesiyle alt üst olur. Milas yakınlarında cesedi bulunan adamın konuştuğu son kişi Kamil'dir ve o daha annesinin yasını tutarken kendini bir anda cinayet zanlısı olarak nezarette bulur.

Şartlı salıverilmesinin ardından gerçeğin peşine düşen Kamil, loş odasında adeta bir mabede girercesine açtığı bilgisayarının önüne döktüğü şifreleri çözdükçe yolu, binlerce yıl önce Afrika'nın ortasında nurlanan insanoğlunun dönüşüm hikâyesinin yazıldığı Göbekli Tepe'ye çıkar. Peki Göbekli Tepe neresidir?

Anadolu'nun en derin ve kadim sırlarının fısıldandığı, gizemli inançlarla tek tanrılı dinlerin harmanlandığı, ehil olmayanlara kapalı olan sırların saklandığı ve insanlık tarihinin baştan yazıldığı bir mabet...

Ve tüm

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Göbekli Tepe Muhafızı, Yonca Eldener

Yorum Gönder