20 Haziran 2023

Gençler İçin Safahat Mehmet Akif Ersoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,23 TL
Yazarı: Mehmet Akif Ersoy
Çevirmen: Mehmet Akif Ersoy

Gençler İçin Safahat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Akif Ersoy olan ve Mavi Çatı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gençler İçin Safahat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gençler İçin Safahat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gençler İçin Safahat TIKLA PDF İNDİR !

Gençler İçin Safahat Yazarı Kimdir ?

Gençler İçin Safahat yazarı Mehmet Akif Ersoy 'dır. Mehmet Akif Ersoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Gençler İçin Safahat PDF indir oku

Gençler İçin Safahat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mavi Çatı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gençler İçin Safahat TIKLA PDF İNDİR !

Gençler İçin Safahat TIKLA PDF İNDİR !

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehrene ey nazlı hilal! Kahraman ırkıma bir gül... Ne bu şiddet, bu celal? Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal; Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklal.

(Tanıtım Bülteninden)

Derleyici : Ahmet Seyrek

Editör : Tuğba Aydın

Gençler İçin Safahat TIKLA PDF İNDİR !Gençler İçin Safahat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Gençler İçin Safahat, Mehmet Akif Ersoy

Yorum Gönder