20 Haziran 2023

Kumpanya Sait Faik Abasıyanık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Sait Faik Abasıyanık
Çevirmen: Sait Faik Abasıyanık

Kumpanya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sait Faik Abasıyanık olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kumpanya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kumpanya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kumpanya TIKLA PDF İNDİR !

Kumpanya Yazarı Kimdir ?

Kumpanya yazarı Sait Faik Abasıyanık 'dır. Sait Faik Abasıyanık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kumpanya PDF indir oku

Kumpanya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kumpanya TIKLA PDF İNDİR !

Kumpanya TIKLA PDF İNDİR !
[Sait Faik'te] yaşama hırsından başka, hatta ondan daha baskın bir "anlama hırsı" sezer gibi oluyorum. Tabiatı, eşyayı, insanları aynı nizam içinde harekete getiren büyük kanunun sırrını çözmek ister gibi bir hali vardı Sait Faik'in.

İnsanlar, eşya ve tabiat, birbiriyle külçe olmuş, Sait Faik'i hırsla kendine çeken bir muamma haline gelmiştir. Ama Sait Faik'in usulü, bu külçeyi tahlil yoluyla kavramak değildir. Böylesi, âlimlerle filozofların işidir. Sait Faik, sevmek ve yaşamak yolundan şair sezişiyle bu bilmeceyi, çözmek değil, fakat topyekûn kavramak ve içine sindirmek ister. Okuyucudan istediği şey ise, onun da kendi hesabına bu tecrübeyi yapmasıdır. Sabri Esat Siyavuşgil (kitaptan, s. 136)
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 148

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Kumpanya TIKLA PDF İNDİR !Kumpanya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kumpanya, Sait Faik Abasıyanık

Yorum Gönder