20 Haziran 2023

Hippi - Turuncu Kapak Paulo Coelho Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,55 TL
Yazarı: Paulo Coelho
Çevirmen: Emrah İmre

Hippi - Turuncu Kapak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paulo Coelho olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hippi - Turuncu Kapak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hippi - Turuncu Kapak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hippi - Turuncu Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Hippi - Turuncu Kapak Yazarı Kimdir ?

Hippi - Turuncu Kapak yazarı Paulo Coelho 'dır. Paulo Coelho yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hippi - Turuncu Kapak PDF indir oku

Hippi - Turuncu Kapak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hippi - Turuncu Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Hippi - Turuncu Kapak TIKLA PDF İNDİR !

1970 yılının Eylül ayında, dünyanın merkezi olma şerefi için yarışan iki mekân vardı: Londra'daki Piccadilly Circus ve Amsterdam'daki Dam Meydanı... 1970 yılının Eylül ayında uçak biletleri ateş pahası olduğundan uçakla seyahat ancak elit kesim için mümkündü. Gençlerden oluşan muazzam bir kitle içinse durum farklıydı. 1970 yılının Eylül ayında dünyaya kadınlar hükmediyordu… Genç hippi kadınlar demek belki daha doğru olur...

1970 yılının Eylül ayında herkesin paranormal güçleri vardı, olmayanlar da sahip olma yolundaydı…

1970 yılının Eylül ayında, yazarlık hayalleri kuran Paulo, özgürlük peşinde dünyayı dolaşırken Karla'yla karşılaşınca ikisinin de yaşamı kökten değişecekti; Peru'nun kayıp şehirleri, Brezilya'nın zindanları, Amsterdam'ın arka sokakları, İstanbul'un çarşıları bir bütünün parçaları haline gelecekti…

Paulo Coelho'nun kendi yaşamöyküsüne belki de en yakın eseri Hippi, başka bir dünyanın mümkün olduğuna inanan barışçıl bir neslin arayış ve dönüşüm öyküsü.

(Tanıtım Bülteninden)

Hippi - Turuncu Kapak TIKLA PDF İNDİR !Hippi - Turuncu Kapak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hippi - Turuncu Kapak, Paulo Coelho

Yorum Gönder