7 Haziran 2023

Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri Johann Wolfgang Von Goethe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Johann Wolfgang Von Goethe
Çevirmen: Johann Wolfgang Von Goethe

Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Johann Wolfgang Von Goethe olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Johann Wolfgang Von Goethe 'dır. Johann Wolfgang Von Goethe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Şiiri türündedir.

Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832): Genç Werther'in Acıları'ndan Faust'a Alman Romantizminin en güçlü seslerinden biri olduğu kadar, "dünya edebiyatı" yaklaşımıyla kültür ve edebiyatın büyük çığır açıcılarındandır da. Yarat Ey Sanatçı'daysa, kısa şiirlerinden Roma Ağıtları'na, yazılabilen tek bölümüyle bile bir başka İlyada olacağını gösteren Akhilleus'tan Batı-Doğu Divanı tadımlıklarına, denebilirse, Goethe'nin bütün yapıtlarının temelindeki şiir, Ahmet Cemal'in yetkin çevirisiyle okura ulaşmaktadır.


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 223

Baskı Yılı: 2014


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 223

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 137

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Dünya Şiiri, Yarat Ey Sanatçı - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Johann Wolfgang Von Goethe

Yorum Gönder