9 Haziran 2023

Gece Sesleri Ayşe Kulin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Ayşe Kulin
Çevirmen: Utku Lomlu

Gece Sesleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Kulin olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gece Sesleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece Sesleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece Sesleri TIKLA PDF İNDİR !

Gece Sesleri Yazarı Kimdir ?

Gece Sesleri yazarı Ayşe Kulin 'dır. Ayşe Kulin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gece Sesleri PDF indir oku

Gece Sesleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece Sesleri TIKLA PDF İNDİR !

Gece Sesleri TIKLA PDF İNDİR !

Çağdaş Türk edebiyatının en sevilen, en çok okunan yazarlarından biri olan Ayşe Kulin, Gece Seslerinde kapalı bir yapısı olan Anadolulu Türk ailesinin gizlerini kurcalıyor. Egeli büyük bir ailenin kuşaklardır içinde gizlediği sırların peşinde akan bu roman, şaşırtıcı olay akışıyla olduğu kadar ustalıklı kurgusuyla da okuru nefes kesen bir serüvene sürüklüyor. Özünde bir ana-kız romanı olan Gece Sesleri, bir yandan ailenin bu çok tartışmalı ilişkisini gözler önüne sererken, bir yandan da Türk toplumunun yaşadığı derin sarsıntıları dile getiriyor.


Yakın tarihin simalarını ve tarihini kurguyla gerçekliği en mükemmel biçimde harmanlayarak ele alan Ayşe Kulin, Gece Seslerinde de yüz binleri bulan okurları için neden vazgeçilmez bir yazar olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.


(Tanıtım Bülteninden)

Gece Sesleri TIKLA PDF İNDİR !Gece Sesleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gece Sesleri, Ayşe Kulin

Yorum Gönder