9 Haziran 2023

Sevmek Diye Bir Şey Tarık Dursun K. Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 3,61 TL
Yazarı: Tarık Dursun K.
Çevirmen: Tarık Dursun K.

Sevmek Diye Bir Şey indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tarık Dursun K. olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sevmek Diye Bir Şey eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sevmek Diye Bir Şey ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sevmek Diye Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

Sevmek Diye Bir Şey Yazarı Kimdir ?

Sevmek Diye Bir Şey yazarı Tarık Dursun K. 'dır. Tarık Dursun K. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Sevmek Diye Bir Şey PDF indir oku

Sevmek Diye Bir Şey indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sevmek Diye Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

Sevmek Diye Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !
"İlkgençliktik. Gülsefa Hanım'ın eviydik. Kâmil Bey'dik; Bahriya?'nım'ın nikâhıydık. Kalede bakla çalıyorduk, kuş vurup ateşte sıcak sıcak yiyorduk. Ellerimiz çalışıyordu: Ellerin birileri, iğne deliğinden geçilmiyordu. Öbürüsü eller, katı ellerdi. Ekmeği tuttuğu gibi, ortasından tam, ayırıveriyordu. Birbirini okşuyor, sevip sevip bırakıyordu. Bir öğrenci bir tam, iki biletle Karşıyaka?'ya kaçıyordu. Akşamı ediyor, bir öğrenci bir tam, iki biletle geri dönüyordu. Yüreklilik, bahadırlık o ellerin kişilerine vergiydi. Ağız ağızdı, göz gözdü, okşamak okşamaktı. Sözden söze geçilmezdi, konuşulmazdı. Konu, evdi. Aştı, kalaylı tencerelerdi, bakır aylı konukluk cezveydi. Kâmil Bey kadar olmak, Bahriya?'nım gibi etmek, korkmadan çekmek vardı. Biz ikimiz, o çağlar aşktık."



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Sevmek Diye Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !Sevmek Diye Bir Şey TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Sevmek Diye Bir Şey, Tarık Dursun K.

Yorum Gönder