9 Haziran 2023

Ada Ya da Arzu Vladimir Nabokov Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,1 TL
Yazarı: Vladimir Nabokov
Çevirmen: Fatih Özgüven

Ada Ya da Arzu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Vladimir Nabokov olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ada Ya da Arzu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ada Ya da Arzu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ada Ya da Arzu TIKLA PDF İNDİR !

Ada Ya da Arzu Yazarı Kimdir ?

Ada Ya da Arzu yazarı Vladimir Nabokov 'dır. Vladimir Nabokov yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ada Ya da Arzu PDF indir oku

Ada Ya da Arzu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ada Ya da Arzu TIKLA PDF İNDİR !

Ada Ya da Arzu TIKLA PDF İNDİR !
Ada ya da Arzu'da Nabokov okura, hafızamız sayesinde çocukluğumuzu ya da arkada bıraktığımız "altın çağı" yanımızda taşıyabileceğimizi hatırlatır. Bu bilinen, basit düşünceyi Nabokov olağanüstü bir şiirsellik ve şimdi ile geçmişi aynı anda aynı cümlede yaşatabilme gayretiyle ayakta tutar. (...) Lolita'nın Humbert Humbert'inin cenneti bir çocuğun aşkında yaşaması gibi Van ile Ada da çocuklak aşklarını bütün hayatlarına yayarak cennette yaşamak isterler. Nabokov, ters, zarif ve çok iddialı bir taklayla çocukluğu yaşlılığa taşmayı denemiştir burada. Bu altın çağı yaşadığı günde ne Amerika'da ne de Rusya'da yaşatamayacağını bildiği için Nabokov bu iki ülkenin hatıralarından üçüncü bir hayal ülke, edebi bir cennet yaratmıştır (...) Ada ya da Arzu'da Nabokov'un bütün şakaları, ayrılıkları ve tuhaf güzelliğiyle Türkçe konuştuğunu hayranlıkla görüyoruz.
- Orhan Pamuk -



Sayfa Sayısı: 576

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Ada Ya da Arzu TIKLA PDF İNDİR !

18.04.2015

Bu nasıl bie şey....

Kitabı 6 yıl önce okumuştum. Ama hala aklıma geldikçe okurkenki hislerim canlanıyor. Bir sanat eseri olarak o kadar eşsiz bir kitap ki Ada ya da Arzu, söyleyecek söz bulamıyorum. Umarım siz de aynı deneyimi yaşarsınız....


07.11.2013

Rusça ve Fransızca bilinmiyorsa tavsiye etmem

Kitap, anlık olarak oldukça enteresan bir dile sahip ancak akıcılığı bozan Rusça ve Fransızca alıntılar nedeniyle bir türlü kitaba kaptıramıyorsunuz kendinizi. Açıkçası kitabı bitirdim ama hiç zevk almadım diyebilirim.


04.05.2009

Nabokov ve Ada´sı

Çeviri müthiş. Nabokov´un aliterasyonlarla, kelime oyunlarıyla, cinselliğe getirdiği binbir türlü açıyla ve tabi ki anlatımın, olay örgüsünün orijinalliğiyle, eşsiz karakterle dolu büyüleyici bir kitap... Bir çok Pulitzer ödüllü yazarın esinlendiği, örnek aldığı Nabokov hayatında en çok bu romanın yazımı için zaman harcamıştır.

Ada Ya da Arzu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ada Ya da Arzu, Vladimir Nabokov

Yorum Gönder