6 Haziran 2023

Erken Kaybedenler Emrah Serbes Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Emrah Serbes
Çevirmen: Emrah Serbes

Erken Kaybedenler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emrah Serbes olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erken Kaybedenler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erken Kaybedenler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erken Kaybedenler TIKLA PDF İNDİR !

Erken Kaybedenler Yazarı Kimdir ?

Erken Kaybedenler yazarı Emrah Serbes 'dır. Emrah Serbes yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Erken Kaybedenler PDF indir oku

Erken Kaybedenler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erken Kaybedenler TIKLA PDF İNDİR !

Erken Kaybedenler TIKLA PDF İNDİR !
AnKara polisiyeleriyle tanıdığımız Emrah Serbes, bu defa direksiyonu kırıyor ve edebiyatımızda pek de işlenmemiş bir başka meseleye el atıyor. Erkek çocukların enerjik, hüzünlü, alengirli dünyasına giriyoruz...
Baba çalışıyor, anne ev hanımı, muhafazakârlığın kalesi...İşçiler, yoksullar, teyzeler, abiler... Kolay ağlayan sert adamlar... Taşra seyrekliği, mahallenin kalabalığı... Kıskanç, gururlu, saf ergenler... Emrah Serbes, çabuk öfkelenen, kolay vazgeçen, baştan çıkmış erkek çocukları konuşturuyor... Kederli, insana dokunan komik hikâyeler bunlar...

"Dizinin dizime değişi, Handan'ın annesi için bir kelebeğin kanat çırpışıysa benim için kasırgaydı. Kaç sene geçti, hâlâ unutmam, günde en az beş sefer aklıma gelir. Biliyorum bu durumun, kökeni memeden kesildiğim güne kadar uzanan psikolojik nedenleri vardır. Ama bir kadını unutulmaz yapan şey, bir vakitler ona duyulan arzunun şiddetiyle doğru orantılı değil midir? O arzunun kıyısında, gerçekleşme olasılığının tam yanı başında, sanki arada başka hiçbir engel yokmuş gibi rahat davranabilmekle, kendini o tatlı yanılsamaya kaptırabilmekle doğru orantılı değil midir? Bu olgunun da mı sorumlusu benim mutsuz geçen çocukluğum? Cevap? Yok! Kalırsın öyle..."
Taşrada ve kâinatta, yapayalnız kalmış erkek çocukların hikâyesi...

Erken Kaybedenler... Yoldan çıkmış bir neslin manifestosu...



Sayfa Sayısı: 143

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Erken Kaybedenler TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

İlk kitabı

Emrah Serbes'i tanıdığım ilk kitabıdır. Kendinizi bu dünyadan birazcık koparıp başka alemlere gitmek istiyorsanız okumalısınız.


08.12.2016

Süper

Kendisine ait okuduğum ilk kitap. Bağımlısı oldum, bayıldım. Tavsiye ederim.


15.01.2016

Erken Kaybedenler

Günün o yorgunluğu atmak,tebessüm etmek ve belki de kendinizden bir şeyler bularak,´´edebi değerini´´tartışmadan tavsiye edebileceğim,okunası, güzel bir kitap.

Erken Kaybedenler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Erken Kaybedenler, Emrah Serbes

Yorum Gönder